-
Kielitaituri
- 
-

Oppimisympäristöt
-
-
-
KURSSIT
 
1. Uppoudu englannin opiskeluun Second Lifessä! (20 h)
2. Matka Second Life -virtuaalimaailmaan (14 h)
3. Syvenny englannin opiskeluun Skypessä! (20 h)

 
UPPOUDU ENGLANNIN OPISKELUUN SECOND LIFESSÄ!
 
OPH:n rahoittama Kielitaituri-hanke järjestää
UPPOUDU ENGLANNIN OPISKELUUN SECOND LIFESSÄ! -kurssin
25.10.-25.11.2010 maanantaisin ja torstaisin klo 18.30-20.00.
- opettaja: Päivi Svärd, Second Life avatar Paivi Shippe

 

Kuvissa: Paivi Shippe ja Maryanne Jules

Kolmiulotteisessa virtuaalimaailmassa järjestettävä englannin kielen kurssi tarjoaa yhteistoiminnallista etäopiskelua uudella tavalla: aktivoimme kielitaitoa, kartutamme sanavarastoa ja rohkeutta puhua vaihtelevissa ja yllättävissä tilanteissa Second Life -maailmassa. Kurssin tukikohtana toimii Kielitaiturin oma viihtyisä kahvila. Kurssi sopii myös opettajille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan virtuaalimaailmoja esimerkiksi vieraiden kielten oppimisessa.

Kurssin laajuus on 20 oppituntia ja se on tarkoitettu englannin kielen perustaidot jo hallitseville. Osallistujilta edellytetään tietokoneen peruskäyttötaitoja, omaa tietokonetta, jossa on kuulokemikrofonisetti sekä nettiyhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Kurssin aluksi perehdytään Second Lifen perustoimintoihin (ks. laitevaatimukset: http://bit.ly/SL-vaatimukset).

Kurssin hinta on 28 €. Ilmoittautua voi Second Lifessä avatar Maryanne Julesille, sähköpostitse osoitteeseen mari.saarinen [ät] ilooppia.fi tai 11.8. klo 8.00 alkaen opiston verkkosivuilta löytyvällä ilmoittautumiskaavakkeella (huom! ilmoita sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi kurssille). Kurssille otetaan 14 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin opettajana toimii FM Päivi Svärd, Second Lifessä avatar Paivi Shippe, jolta voi myös kysyä lisätietoja kurssin sisällöstä (paivi.svard [ät] dlc.fi). Verkkotuutorina kurssilla toimii VTM Mari Saarinen, Second Lifessä avatar Maryanne Jules (mari.saarinen [ät] ilooppia.fi).

> Kielitaituri Learning Tasks
> Kielitaituri's posterous

 
MATKA SECOND LIFE VIRTUAALIMAAILMAAN
 
OPH:n rahoittama Kielitaituri-hanke järjestää
MATKA SECOND LIFE VIRTUAALIMAAILMAAN -kurssin
- kurssi 1: 13.09.2010-18.10.2010 maanantaisin klo 18.00-19.30
- kurssi 2: 19.01.2011-02.03.2011 keskiviikkoisin klo 18.00-19.30
- opettaja: Pekka Qvist, Second Life avatar Case Dirval

 
Kuva: Maryanne Jules Kielitaiturin kahvilassa

Second Life on kolmiulotteinen virtuaalimaailma ja sosiaalisen median väline, joka tarjoaa mahdollisuuksia mm. vuorovaikutukseen, erilaisten sisältöjen luomiseen, tilaisuuksien (esim. kokoukset, luennot, konsertit) järjestämiseen ja niihin osallistumiseen sekä oppimiseen. Virtuaalimaailmassa toimitaan avatarien eli käyttäjien valitsemien virtuaalisten hahmojen välityksellä. Kurssilla luodaan osallistujille oma avatar, harjoitellaan toimimista virtuaalimaailmassa ja tutustutaan erilaisiin virtuaalisiin tiloihin ja tapahtumiin. Kurssi sopii myös opettajille, jotka harkitsevat Second Lifen opetuskäyttöä.

Kurssin opettajana toimii Pekka Qvist, Second Lifessä avatar Case Dirval. Kurssin laajuus on 14 oppituntia ja se sisältää vapaaehtoisen lähiopetuskerran (ke 19.1.2011 klo 17.30-20.30, Raision lukio), muutoin kurssi toteutetaan verkko-opetuksena. Osallistujilta edellytetään tietokoneen peruskäyttötaitoja, omaa tietokonetta, jossa on kuulokemikrofonisetti sekä nettiyhteyttä ja sähköpostiosoitetta (ks. laitevaatimukset: http://bit.ly/SL-vaatimukset).

Kurssin hinta on 35 €. Ilmoittautua voit opiston verkkosivuilta löytyvällä ilmoittautumiskaavakkeella (huom! ilmoita sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi kurssille). Kurssille otetaan 14 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja:
- Mari Saarinen (mari.saarinen [ät] ilooppia.fi)
- Second Life: Case Dirval tai Maryanne Jules

 
SYVENNY ENGLANNIN OPISKELUUN SKYPESSÄ!
 
OPH:n rahoittama Kielitaituri-hanke järjestää
SYVENNY ENGLANNIN OPISKELUUN SKYPESSÄ! -kurssin
28.2.-31.3.2011 maanantaisin ja torstaisin klo 18.00-19.30.

 
Skype-pikaviestinohjelman välityksellä järjestettävä englanninkurssi tarjoaa etäopiskelua uudella tavalla: aktivoimme kielitaitoa, kartutamme sanavarastoa ja rohkeutta puhua. Hyödynnämme Skypen lisäksi erilaisia Internetin verkkomateriaaleja ja -palveluja. Osallistujilta edellytetään tietokoneen peruskäyttötaitoja sekä omaa tietokonetta, nettiyhteyttä ja sähköpostiosoitetta. Kurssin aluksi perehdytään Skype-ohjelman käyttöön.

Kurssin laajuus on 20 oppituntia ja se on tarkoitettu englannin kielen perustaidot jo hallitseville. Kurssi sisältää vapaaehtoisen lähiopetuskerran (ma 14.2. klo 18.00-20.00, Raision lukio), muutoin kurssi toteutetaan verkko-opetuksena.

Kurssin hinta on 28 €. Ilmoittautua voi 30.11.2010 klo 8.00 lähtien opiston verkkosivuilta löytyvällä ilmoittautumiskaavakkeella (huom! ilmoita sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi kurssille). Kurssille otetaan 14 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin opettajana toimii FM Päivi Svärd, jolta voi myös kysyä lisätietoja kurssin sisällöstä (paivi.svard [ät] dlc.fi).

 
-